Skip to main content

Trgovina

Literatura

Za teoretični vpogled v jogijsko znanja lahko pri nas dobite spodnjo literaturo.  Gradivo je možno kupiti v vseh enotah našega društva pred pričetkom posameznih skupin. Božično-novoletni popust velja do 31. 12. 2023.

Sistem Joga v vsakdanjem življenju uspešnica

Paramhans Swami Maheshwarananda                                                                          sistem joga v vsakdanjem zi 1

Knjiga Sistem Joga v vsakdanjem življenju je dragocen priročnik, ki je primeren za posameznike in za inštruktorje. Napisana je zelo pregledno in sistematično, poleg tega pa vsebuje bogat slikovni material. Najbolj obsežen del knjige je namenjen osmim stopnjam asan in pranajame ter natančnim navodilom za njihovo izvajanje. Opisane in prikazane so tudi prečiščevalne tehnike hatha joge (t.i. hatha joga krije). Poleg tega knjiga vsebuje navodila meditacije samoanalize ter opiše nasledstvo duhovnih učiteljev Joge v vsakdanjem življenju.

Trda vezava, 448 strani v barvi, 17 x 24 cm

Redna cena: 40 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 38 evrov.

Skrite moči v človeku uspešnica

Paramhans Swami Maheshwarananda

Skrite moci v cloveku Knjiga o čakrah in kundalini: Skrite moči v človeku, daje podroben pregled in vpogled v način delovanja energijskih središč, ki se nahajajo v nas, ter skritih moči, ki določajo našo usodo. Avtor nas skozi knjigo vodi postopoma, seznani nas z osmimi glavnimi čakrami in njihovimi funkcijami ter lastnostmi. Ne posreduje nam zgolj teoretičnega znanja, temveč nam daje praktična navodila in tehnike, da bolje spoznamo in razumemo sebe ter na tak način prispevamo k prijaznejšemu in mirnejšemu sobivanju z ljudmi, naravo in ostalimi živimi bitji. 

Trda vezava, 272 strani v barvi, 17 x 24 cm

Redna cena: 31 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 25 evrov. 

Joga za hrbtenico uspešnica

Paramhans Swami Maheshwarananda

joga za hrbtenico naslovnicKnjiga Joga za hrbtenico je praktični vodič z Enostavnimi, a učinkovitimi jogijskimi vajami za odpravljanje ali lajšanje težav s hrbtenico in za vzdrževanje njene prožnosti in gibljivosti. Asane so podrobno opisane in predstavljene z ilustrativnimi skicami, podana pa je tudi podrobna medicinska razlaga funkcij hrbtenice ter delovanje posameznih asan iz medicinskega vidika. Knjiga vsebuje tudi poseben program za osebe z akutnimi bolečinami v hrbtu ter za tiste, ki želijo vaditi sede na stolu. 

Mehka vezava, 110 strani.

Cena: 26 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 20 evrov.

Srečanja z jogijem 1

Paramhans Swami Maheshwarananda

Srečanja z jogijemV knjigi so zbrana predvanja (satsangi) duhovnega učitelja. Sat pomeni 'resnica', sang pa 'biti z', torej druženje z resnico, srečanje, na katerem se govori o resnici. Za takšno redko srečanje sta potrebna dva - Učitelj, guru, ki pozna resnico, ter učenec, željan znanja. Guru (gu - tema, neznanje, ru - svetloba, znanje) je tisti, ki nas iz teme neznanja popelje v svetlobo znanja. Je tisti, ki nam v roke poda orodje, da lahko spoznamo, kdo smo, od kod smo prišli in kakšen je smisel našega bivanja na tem planetu.

Trda vezava, 256 strani v barvah, 17 x 24 cm.

Redna cena: 26 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 20 evrov. 

Mantra - Pot k razsvetljenju

Paramhans Swami Maheshwarananda

Mantra coverKnjiga je vsebuje razlage manter in njihovega pomena, vadbenih tehnik in praktične nasvete. Mantra je predstavljena kot tehnika, ki pomaga aspirantu v njegovem duhovnem razvoju na poti spoznavanju samega sebe. Ob razlagi manter in njenih praktičnih tehnik avtor jasno postavi mejo med religioznostjo in duhovnostjo kot dvema ločenima fenomenoma.
 
 Trda vezava, 192 strani v barvah, 17 x 24 cm.

Cena: 27 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 23 evrov.  

Izbrani biseri

Paramhans Swami Maheshwarananda

Izbrani BiseriKnjižica je zbirka predavanj Paramhans Swami Maheshwaranande z različno tematiko, med drugim tudi o meditaciji, karmi, mantri, molitvi, satsangu, joga nidri ...

Mehka vezava, 110 strani

Cena 8 evrov.

Zgoščenke:

Meditacija samoanalize Joge v vsakdanjem življenje (različne stopnje)

meditacija 1 front v2

Redna cena: 15 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 13 evrov.

Joga Nidra

YogaNidraCD001

Redna cena: 15 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 13 evrov.  

Tratak

tratak v2

Redna cena: 15 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 13 evrov.  

Meditativna in sprostitvena glasba 

timefor peacex

Redna cena: 15 evrov. Cena z božično-novoletnim popustom: 13 evrov.

Darilni bon za semester vadbe joge 

Darilni Bon JVVZ Maribor Izsek

Cena darilnega bona je enaka ceni semestra vadbe v posamezni vadbeni enoti.