Novice

Tečaj hatha joga krij

hatha-yoga-kriyas.jpg

Pričela se je pomlad, ki je eden najprimernejših časov za očiščenje našega telesa in duha. V ta namen so jogiji odkrili posebne očiščevalne tehnike, ki jih imenujemo hatha joga krije. Z namenom, da spoznate te izredno koristne in učinkovite starodavne tehnike za ohranjanje našega celostnega zdravja, vas vabimo na tečaj hatha joga krij, ki bo v soboto, 24. 3. 2018 od 9. do 12. ure v prostorih Društva Joga v vsakdanjem življenju Maribor, Ruška cesta 104.

Continue reading

Nov semester vadbe joge

joga-jezdec-zunaj.jpg

Vabimo vas k vpisu v nov semester vadbe joge, s katerim smo v Mariboru pričeli 29. 1. 2018. Še vedno se lahko pridružite  začetnim in nadaljevalnim skupinam klasične vadbe joge, jogi za hrbtenico, jogi proti stresu, tečaju meditacije samoanalize in jogi za gibalno ovirane.

Informacije glede urnikov in vpisov v ostalih vadbenih enotah si lahko ogledate tukaj.

Če imate kakšno vprašanje, nas pokličite na 031 531 690 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

joga-prostori.jpg

Pred pričetkom novega semestra organiziramo brezplačno predstavitveno vadbo joge. Pridružite se ji lahko v torek, 23. 1. od 19.30 do 20.30 v naših prostorih na Ruški 104.

Za vadbo se ni potrebno posebej prijaviti, pridite pa v ohlapnih oblačilih.

Vabljeni!

 

ototitev-murska-sobota-01-intro.jpg

V petek, 17. novembra in v nedeljo, 19. novembra 2017 je Društvo Joga v vsakdanjem življenju Maribor postalo bogatejše za tri nove ašrame. Beseda ašram označuje center joge in duhovnosti. Ašrama v Murski Soboti in na Ptuju je odprl Vishwaguruji Paramhans Swami Maheshwarananda, avtor sistema Joga v vsakdanjem življenju, v družbi visokih gostov in članov društev Joga v vsakdanjem življenju iz Maribora in vse Slovenije.

Continue reading

Zima.jpg

Podarite letos svojim dragim posebno darilo ...

Izkoristite posebno božično-novoletno ponudbo literature Joge v vsakdanjem življenju ter sproščujoče meditativne glasbe, ki je na voljo v vseh vadbenih enotah našega društva.

Več o posebni praznični ponudbi lahko preberete tukaj.

Društvo Joga v vsakdanjem življenju Maribor ©  2018 - Vse pravice pridržane