O društvu

Poučujejo

 • dr. Dejan Dinevski

  Dejan DinevskiJe predsednik Društva Joga v vsakdanjem življenju Maribor, kjer je učitelj joge od leta 1990. Sicer je redni profesor na Medicinski in Pedagoški fakulteti Univerze v Mariboru, kjer poučuje tudi predmet Joga v športu. Joge se je učil in jo poučeval na več kot 100 mednarodnih seminarjih na vseh kontinentih. S proučevanjem vplivov joge in meditacije na zdravje, telo, um in psihološko stanje človeka se ukvarja tudi raziskovalno.

 • Borut Suhadolnik

  Borut SuhadolnikJe mag. strojništva in inštruktor joge od leta 2000. Jogo je poučeval v Slovenski Bistrici in Mariboru. Ima opravljene izpite za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani, mednarodni izpit Joge v vsakdanjem življenju ter pridobljen naziv učitelj joge. V okviru društvu je aktiven tudi kot član izvršnega odbora.

 • Marjan Savnik

  Marjan SavnikJe prof. sociologije in pedagogike, ki se z jogo srečuje in jo raziskuje zadnjih 20 let. Opravljene ima izpite za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani ter pridobljen naziv inštruktor joge iz strani Zveze Joga društev Slovenije. Sam pravi: »Eden glavnih razlogov, da sem inštruktor joge, je, da na vadbi vedno znova doživim eno najlepših izkušenj. In sicer, da ljudje odidejo z vadbe sproščeni, umirjeni, napolnjeni z energijo in s kakšno novo koristno informacijo za življenje in zdravje.«

 • Sonja Trplan

  Sonja TrplanSpecialna pedagoginja in inštruktorica joge od leta 1991, hkrati pa tudi podpredsednica Društva Joga v vsakdanjem življenju Maribor. Ima opravljene izpite za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani, mednarodni izpit Joge v vsakdanjem življenju ter pridobljen naziv učiteljica joge. Že 20 let se ukvarja z jogo za otroke ter v Knjižnici Ivana Potrča Ptuj soustvarja Pravljice z jogo. Svoje bogate izkušnje posreduje tudi kot predavateljica na izobraževanju inštruktorjev joge v Zvezi joga društev Slovenije.

 • Majda Lindič

  Majda LindicUniv. dipl. sanit. Inž., ki je bila pred svojo upokojitvijo zaposlena kot zdravstvena inšpektorica z obsegom del in nalog nadzora nad vsem, kar ogroža zdravje in življenje ljudi. Od svoje upokojitve leta 2012 poučuje jogo v vadbeni enoti Murski Soboti.

 • Srečko Pavlič

  Srecko PavlicDipl. soc. del. spec., ki je od leta 2014 upokojen delavec SVZ Hrastovec – Trate. 

  Je eden od naših inštruktorjev z najbogatejšimi izkušnjami, saj poučuje Jogo v vsakdanjem življenju že od leta 1992. Ima opravljene izpite za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani.

 • Rozika Sraka

  Rozika SrakaUniv. dipl. inž. geodezije in inštruktorica joge od leta 2001. Ima opravljene izpite za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani, mednarodni izpit Joge v vsakdanjem življenju ter pridobljen naziv učitelj joge.

 • Tanja Bunderl

  Tanja BunderlJe inštruktorica joge za otroke in odrasle, ki od leta 2013 poučuje jogo v vadbeni enoti Murska Sobota.

 • Muktananda Jöbstl

  Muktananda Jöbstl

  Muktananda JobstlProf. sociologije in zgodovine in učitelj joge od leta 1997. Ima opravljene izpite za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani ter pridobljen mednarodni certifikat za učitelja joge po Sistemu Joga v vsakdanjem življenju. Redno se udeležuje mednarodnih seminarjev joge, svoje znanje pa rad poglablja tudi s pomočjo literature o jogi. Vodi tečaje hatha joga krij, naprednih tehnik čiščenja telesa. Njegov moto je stara sufijska modrost: "Človekovo je samo tisto, česar ne more izgubiti v brodolomu."

 • Hariom Jöbstl

  Profesorica sociologije in filozofije, ki poučuje jogo od leta 2005. Ima pridobljen mednarodni certifikat za učitelja joge po Sistemu Joga v vsakdanjem življenju. Redno se udeležuje mednarodnih seminarjev joge, kjer poglablja svoje znanje in izkušnje.

 • Rihard Kovačič

  Rihard Kovačič VijayaRihard Kovačič, univ. dipl. inž. gradbeništva, je pričel z vadbo joge po Sistemu Joga v vsakdanjem življenju leta 2007. Inštruktor joge je od leta 2017. Ima opravljene izpite za vaditelja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani, izpite za inštruktorja joge pod okriljem Zveze joga društev Slovenije, ter pridobljen naziv inštruktor joge.

 • Branka Arko

  Branka ArkoProf. sociologije in slovenščine in inštruktorica joge od leta 2002, hkrati pa tudi tajnica Društva Joga v vsakdanjem življenju Maribor. Ima opravljene izpite za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani, mednarodni izpit Joge v vsakdanjem življenju ter pridobljen naziv učitelj joge. Od leta 2012 do leta 2013 je učila jogo v Washingtonu v ZDA ter s tem pridobila dragocene izkušnje tako pri vodenju vadbe kot v vsakdanjem življenju.

 • Jyoti Jöbstl

  Jyoti JobstlProf. angleščine in geografije, ki se z jogo se ukvarja od leta 1994. Jogo uči od leta 2000, aktivno sodeluje v vsakdanjem življenju društva ter se redno udeležuje mednarodnih seminarjev joge. Opravljen ima izpit za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani ter mednarodni izpit Joge v vsakdanjem življenju.

 • Klavdij Jöbstl

  Klavdij JobstlProf. slovenščine in sociologije, ki se ukvarja z jogo od 1989, jogo pa poučuje od leta 1998. Zraven izobraževanj na Fakulteti za šport in mednarodnih seminarjih joge, v okviru katerih je je opravil potrebne izpite za inštruktorja joge, se je usposobil tudi za vodenje tečajev hatha joge (tehnik prečiščevanja telesa za zdravje). Ima pridobljen naziv učitelj joge.

 • Olivera Djordjević

  Olivera DjordjevicEtnologinja/antropologinja,ki že več kot dvajset let na poti praktičnega udejanjanja "joge v vsakdanjem življenju" kot kvalitete življenja. Opravljen ima mednarodni izpit za inštruktorja Joge v vsakdanjem življenju. Sebe in druge nenehno spodbuja k doseganju vedno boljšega telesnega in notranjega počutja, zadovoljstvu s samim seboj, občutku sreče in hvaležnosti, da vsak zase lahko živi to kvaliteto življenja. Pogosto uporabljen stavek na njenih vadbah, ki ima motivacijski učinek, je: " Imejte se radi!«.

 • Nadja Horvat

  Nadja HorvatDipl. ekon. in ljubiteljica ter izvajalka naravnega konjarstva. Sprva je učila jogo za otroke, od leta 2003 uči pa tudi klasično vadbo joge po Sistemu Joga v vsakdanjem življenju. Z občasnimi potovanji v centre joge (ašrame) Joge v vsakdanjem življenju v Indiji pridobiva dragocene izkušnje in znanja o zdravem in srečnem življenju.

 • Ines Grabnar

  Ines GrabnarUniv. dipl. ing. kemijske tehnologije in inštruktorica joge od leta 2012.  Ima opravljene izpite za inštruktorja joge na Fakulteti za šport v Ljubljani, mednarodni izpit Joge v vsakdanjem življenju ter pridobljen naziv inštruktor joge.

 

Društvo Joga v vsakdanjem življenju Maribor ©  2019-2020  - Vse pravice pridržane