Novice

Božično-novoletna ponudba knjig in zgoščenk

December je čas praznovanja in obdarovanja naših bližnjih. Če želite tokrat podariti svojim dragim darilo, s katerim bi bolj sproščeno in zdravo vstopili v novo leto, se lahko odločite tudi za prijetno glasbo za sprostitev, vodeno meditacijo ali dobro knjigo, ki jo najdete v naši posebni božično-novoletno ponudbi knjig in zgoščenk Joge v vsakdanjem življenju.

Continue reading

Zimski semester vadbe joge

Vabimo vas, da se nam pridružite na vadbi joge, ki vas bo okrepila, sprostila in vam pomagala pridobiti in ohraniti telesno in mentalno kondicijo tudi v zimskih dneh.  Z novim semestrom pričenjamo v novembru, trajal pa bo do sredine januarja 2022.

Continue reading

Joga na stolih

V našem društvu že več kot 10 let organiziramo različne oblike vadbe za gibalno ovirane, ki se ne morejo udeležiti običajne vadbe joge.  Več lahko preberete v spodnjem članku iz septembrske izdaje časopisa Mariborčan, nekaj informacij pa lahko najdete tudi tukaj.

Continue reading

Jesenski semester vadbe joge

Septembra znova pričenjamo z novim semestrom vadbe joge, ki bo potekal tako v živo kot na daljavo. Z vadbo bomo pričeli 6. septembra, urnike pa si lahko že ogledate tukaj. Vadbo lahko poravnate tudi z bonom BON21.

Continue reading

Društvo Joga v vsakdanjem življenju Maribor ©  2019-2020  - Vse pravice pridržane