Novice

vegetarian-dish.jpg

Vsak letni čas s sabo prinaša spremembe. Kako živeti v skladu z naravo, kako se prilagoditi spremembam in ustvariti ravnotežje? To so vprašanja, na katera bomo teoretično in praktično skušali odgovoriti na tokratni delavnici vegetarijanskega kuhanja, ki bo v soboto, 12. 5. 2018, od 10.00 do 13.30, v prostorih našega društva na Trgu Alfonza Šarha 20 v Slovenski Bistrici.

Continue reading

4a.jpg

Vabimo vas na brezplačno predavanje Zdravilni učinki začimb, ki bo v petek, 4. 5. 2018, od 18.00 do 19.00 v prostorih našega društva na Cankarjevi 76 v Murski Soboti.

Predavanju je namenjeno spoznavanju vloge in učinkov začimb. Na njem boste dobili praktične nasvete o uporabi začimb ter nekaj navodil za ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema. Spoznali boste raznolike, tudi manj znane začimbe, jih povonjali, otipali, okusili ter nekatere od njih ob zaključku popili v okusnem čaju.

Swamiji_zg-Zagreb_PL4.jpg

 Joga je izvor duhovnosti in modrosti, ki presega telesni nivo posameznika ter nas vodi v harmonijo s samim seboj. Pot do tega notranjega miru in sreče pa lahko dosežemo z osebnostnim in duhovnim razvojem, ki je bil že od nekdaj tesno povezan s pojmom Učitelja, ki svojo modrost in znanje prenaša na učence.

Continue reading

Društvo Joga v vsakdanjem življenju Maribor ©  2018 - Vse pravice pridržane