Novice

joga-jezdec-zunaj.jpg

Mnogi že nestrpno čakate na nov semester. Z njim bomo pričeli v sredini septembra, vpis vanj pa bodo potekali v prvem tednu septembra.

Rapored vadb v jesenskem semsestru si lahko na urniku vadb, termini v ostalih vadbenih enotah pa bodo objavljeni konec avgusta.  V vmesnem času pa vas vabimo, da se pridružite poletni jogi v parku ali počitniški vadbi.

Želimo vam lepe poletne dni in se vidimo jeseni. :-)

joga_za_hrbtenico.jpg

V poletnih mesecih se lahko vsak teden v naših prostorih na Ruški cesti 104. pridružite poletni počitniški vadbi, in sicer ob torkih od 19.00 do 20.30. Vadba je namenjena vsem, ki so bili vpisani na redno vadbo v prejšnjem semestru. Izvajajo se asane od 1. do 3. stopnje, vodijo pa jih različni inštruktorji.

Continue reading

JOGA V PARKU

JogaVParku.jpg

Privoščite si poletni odklop z vadbo joge na prostem, ki poteka v Mariboru, Murski Soboti in Slovenj Gradcu, od sredine avgusta pa tudi na Ptuju. Jogi v parku se lahko pridruži kdorkoli, saj so izbrane vaje primerne za vsakogar  in ne zahtevajo posebnega predznanja. Potrebujete le ohlapna oblačila in željo, da storite nekaj dobrega zase. Vadbeno podlogo lahko dobite na kraju samem.

Continue reading

Društvo Joga v vsakdanjem življenju Maribor ©  2018 - Vse pravice pridržane