Druge aktivnosti

PREDAVANJE ZDRAVILNI UČINKI ZAČIMB V SLOVENSKI BISTRICI

Vabimo vas na brezplačno predavanje Zdravilni učinki začimb, ki bo v petek, 2. 3. 2018, od 18.00 do 19.00 v prostorih našega društva na Trgu Alfonza Šarha 20 v Slovenski Bistrici.

Predavanju je namenjeno spoznavanju vloge in učinkov začimb. Na njem boste dobili praktične nasvete o uporabi začimb ter nekaj navodil za ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema. Spoznali boste raznolike, tudi manj znane začimbe, jih povonjali, otipali, okusili ter nekatere od njih ob zaključku popili v okusnem čaju.

Začimbe ne samo obogatijo okus jedem, temveč imajo tudi številne zdravilne učinke. Njihova uporaba vzpodbuja ohranjanje zdravja ter pomaga pri zdravljenju različnih bolezni. Prav to je eden od razlogov, da igrajo začimbe v ajurvedi tako pomembno vlogo. Ajurveda ni samo veda o zdravju, katere namen je preventiva in zdravljenje bolezni, temveč kompleksna znanost o življenju. Z njeno pomočjo se namreč dosega in ohranja telesno, mentalno in duhovno zdravja.

Predavala bo Ivona Peček Hemwati, diplomirana ajurvedska svetovalka Ajurvedske akademije Joge v vsakdanjem življenju in inštruktorica Joge v vsakdanjem življenju iz Zagreba.

Predavanje je brezplačno. Predhodna prijava ni potrebna.

Vabljeni.

Društvo Joga v vsakdanjem življenju Maribor ©  2019-2020  - Vse pravice pridržane