Druge aktivnosti

POMLADANSKA DELAVNICA VEGETARIJANSKE KUHINJE V SLOVENSKI BISTRICI

Vsak letni čas s sabo prinaša spremembe. Kako živeti v skladu z naravo, kako se prilagoditi spremembam in ustvariti ravnotežje? To so vprašanja, na katera bomo teoretično in praktično skušali odgovoriti na tokratni delavnici vegetarijanskega kuhanja, ki bo v soboto, 12. 5. 2018, od 10.00 do 13.30, v prostorih našega društva na Trgu Alfonza Šarha 20 v Slovenski Bistrici.

Predstavili bomo nove, sveže ideje za vsakdanjo rabo in skupaj pripravili nekaj zanimivih jedi tako iz indijske kot sredozemske klasične kuhinje. Naučili se bomo pripraviti klasično rajasthansko jed dhalijo v sladki in slani različici ter jed upmo, ki ju v Indiji najpogosteje jedo za zajtrk. Zatem bomo pripravili gatte ki khadi (izvrstno rajasthansko juho s cmočki) ter šparglje z olivami in kaprami. Spoznali bomo, kako vzgojiti in uporabiti kalčke ter kako izdelati svoj sejtan ter ga uporabiti v okusnih jedeh.

Predavanje in delavnice kuhanja bo vodila Ivona Peček Hemwati, diplomirana ajurvedska svetovalka Ajurvedske akademije Joge v vsakdanjem življenju.

Cena delavnice je 20 evrov. Priporočamo, da se za delavnico prijavite čim prej, saj je število udeležencev omejeno. S seboj imejte predpasnik. Prijave hkrati s plačilom potekajo pred pričetkom posamezne vadbe.

Vabljeni!

Društvo Joga v vsakdanjem življenju Maribor ©  2019-2020  - Vse pravice pridržane